Een compleet nieuwe tuin

Na de eerste zonnige dag van het jaar ziet u het helemaal voor zich: een compleet nieuwe tuin. Niet alleen een nieuwe tuintafel of loungebank, maar een totaal nieuwe inrichting. Met een mooie grasmat, bijpassende planten, stijlvolle tegels, een tuinoverkapping en misschien toch ook wel dat heerlijke zwembad voor de kinderen. Alleen de grote vraag die u zichzelf stelt: waar haal ik mijn tijd vandaan? U heeft het druk met werk, druk met de kinderen. Een hele verbouwing van de tuin kan er niet zomaar even bij. Begrijpelijk.

Wij nemen de zorg over een nieuwe tuin voor u uit handen

Want naast exclusieve tuinmeubelen op maat, verzorgen wij ook volledige tuinprojecten. In samenwerking met professionele hoveniers en moderne tuinarchitecten nemen wij alle zorgen over een nieuwe tuin voor u uit handen. Na een goed gesprek over wat u graag wilt, gaan wij aan de slag met:

  • Het ontwerp van uw tuin
  • De aanleg van uw tuin
  • De inrichting van uw tuin
  • Het onderhoud van uw tuin

Naast uw eigen wensen, verrassen wij u ook graag met ideeën waar u zelf misschien nog niet aan had gedacht. Bijvoorbeeld met het FLEXobject. Klinkt dit interessant? En wilt u de mogelijkheden met ons  bespreken, zonder direct ergens aan vast te zitten?

Ja, graag

 

             LANGENS & LANGENS           

             Maatwerk in veranda &

             Tuinoverkappingen

Wij werken samen met

Tuinheer hoveniers

 

tuinontwerp